app/ sms 06-52618075 info@kalkvrijmagneet.nl

Een duurzame oplossing tegen kalkaanslag

Waterontharders of kalk magneten. Stop kalkaanslag met onze Pro Magnetische Waterontharder ziet u binnen enkele weken ziet u bestaande kalkaanslag verdwijnen. De compacte waterontharder is binnen 5 minuten te installeren.

Wat is kalk eigenlijk?

Kalk is een verzamelnaam voor een aantal mineralen die zich in het water bevinden; o.a.:

  • Calcium
  • Magnesium

 De eerste waterontharders verschenen rond het jaar 1900. In deze tijd gebruikte men al de techniek van het uitwisselen van ionen.

Kalk in water is simpel te voorkomen met de onze waterontharder.  Kraanwater in Nederland bevat kalk, in de vorm van calcium en magnesium. Kalk zorgt niet alleen voor een vervelende aanslag in de douche en op glazen , het is ook nog eens vervelend voor mensen met een droge of gevoelige huid. 

Voor u betekent dat….eindeloos schoonmaken met dure schoonmaakmiddelen en kalkafzetting in o.a. uw koffiezetapparaat met ook nog een kortere levensduur als gevolg.

Onze magneet maakt gebruik van een magnetisch veld rond uw waterleiding. En zal kalkaanslag voorkomen en bestaande kalk verminderen.

Dit magnetische veld zorgt ervoor dat twee mineralen Calcium en Magnesium niet meer samen kunnen. Ze blijven dus gewoon in het water maar zorgen niet meer voor kalkaanslag. Even simpel als doeltreffend.